Prvi pregled

Prvi korak u rešavanju govorno-jezičkog problema je otkrivanje i otklanjanje uzroka koji dovode do poteškoća i doprinose njegom uvećavanju.
Dijagnostika nam pruža sagledanje stanja iz različite perpektive. Na osnovu stručne opservacije i procene se otkriva polje delovanja i kreiraju individualni tretmani.

Procena ponekad podrazumeva uključivanje stučnjaka drugih delatnosti radi dobijanja kompletnog uvida u kapacitete osobe, čije usluge možete dobiti u edukativnom centru Radost govora.
Nakon prvog susreta,Vi dobijate stručno mišljenje o govorno-jezičkom stanju, dobijate savete i detaljan plan rada kao i vremenske okvire, očekivanja i procene.

Ukoliko postoji potreba za tretmanima, dogovaramo se i kontinuirano radimo zajedničkim snagama,motivisani i uporni ostvarujemo unapred odjredjene ciljeve.

Vrata edukatvnog centra su otvorena za svakog pojedinca bez obzira na uzrast, stanje, sposobnosti. Vodjeni idejom da svaki čovek ima autentičnu ličnost, tu ličnost jednako poštujemo i kod dvogodišnjaka i kod dvadesetogodišnjaka.

Radost Govora Logo
©2018 - Radost Govora
lat