Prvi pregled

Prvi korak u rešavanju govorno-jezičkog problema je otkrivanje i otklanjanje uzroka koji dovode do poteškoća i doprinose njegom uvećavanju.

Dijagnostika nam pruža sagledanje stanja iz različite perpektive. Na osnovu stručne opservacije i procene se otkriva polje delovanja i kreiraju individualni tretmani.

Procena ponekad podrazumeva uključivanje stučnjaka drugih delatnosti radi dobijanja kompletnog uvida u kapacitete deteta, čije usluge možete dobiti u edukativnom centru Radost govora. Nakon prvog susreta,Vi dobijate stručno mišljenje o govorno-jezičkom statusu Vašeg deteta, dobijate savete i detaljan plan rada kao i vremenske okvire, očekivanja i procene.

Ukoliko postoji potreba za tretmanima, dogovaramo se i kontinuirano radimo zajedničkim snagama. Sa puno ljubavi i radosti ostvarujemo unapred odjredjene ciljeve i unapredjujemo dečiji razvoj.

Vrata Edukativnog centra su otvorena za svakog pojedinca bez obzira na uzrast, stanje i sposobnosti. Vodjeni idejom da svaki čovek ima autentičnu ličnost, tu ličnost jednako poštujemo i kod dvogodišnjaka i kod dvadesetogodišnjaka.

Radost Govora Logo
©2018 - Radost Govora
lat